Skip to content

Bell Add og Castrol står bag Motorverk

Du kender måske ikke Motorverk så godt endnu. Du ved sikkert, at vi sælger Landbrugsdiesel til de danske landmænd og måske også at vi sælger andre dieselprodukter, så som Transportdiesel. Men du kender helt sikkert Castrol allerede.

Castrol og Motorverk
Castrol er som bekendt en af verdens førende producenter af smøreolieprodukter. Det firma der står bag Motorverk har desuden eneretten til at distributionen af Castrol i Danmark. Vi er dermed godkendt af hele Castrol koncernen, det er et stempel vi er meget stolte af. Igennem samarbejdet med Castrol har vi bl.a. opnået stor erfaring med mange af de udfordringer, der kan være i en dagligdag med væsker.

Du kan læse mere om vores samarbejde her: cbldk.dk

Bell Add og Motorverk

Udover at være distributør af Castrol står vi endvidere bag Bell Add.

Bell Add er en dansk virksomhed med stor erfaring indenfor rengøring af bilmotorer og generelt ren motorteknologi. Bell Add har eget laboratorium med egne kemikere og alle deres rensemetoder og produkter er udviklet i tæt samarbejde med de forskellige aktører i det nordiske marked.

Du kan læse meget mere her: belladd.dk

 

Hvis du vil have en kort intro til hvordan Bell Add virker, så viser denne video hvordan forbrændingskammer og dyser bliver rengjort med Bell Add. Klik på billedet eller KLIK HER

 

Vil du vide mere? Motorverk leverer kemi, olier og væsker til værksted og industri. Du kan bestille brændstof og vores andre produkter ved at kontakte os på telefon eller mail. Kundeservice håndterer bestillinger og spørgsmål – også af teknisk karakter. Hvis ikke vi kan klare det på telefonen, så har vi folk på vejene til personlig assistance i din virksomhed.

Ring 81 900 900 eller skriv en mail til info@motorverk.dk så kontakter vi dig.

Back To Top