Skip to content

Brands

I Motorverk finder du nogle af Danmarks førende brands inden for kemi, olier og væsker til værksted og industri.

Bæredygtige smøreolier og meget mere

Din brugte smøreolie ikke et affaldsprodukt, den er en ressource, der kan bruges igen og igen. Motorverk og Avista har indledt et samarbejde om genraffineret smøreolie og mange andre kvalitetsprodukter.

Se mere om Avista

Bell Add holder motoren ren

Bell Add modvirker ujævn motorgang, startbesvær og forurening. Motorproblemer skyldes ofte urenheder i motorsystemet. Bell Add renser motorens indre dele.

Se mere om Bell Add

Smøremidler og specialprodukter

Castol autosmøremidler – specialprodukter til biler, erhvervskøretøjer, herunder tog og bus, lastbiler, marine, traktorer og entreprenørmaskiner – køle- og smøremidler til industriproduktion.

Se mere om Castrol

Kemi til industri og alt rullende materiel 

Kemi-Service fremstiller kemi og væsker til rengøring, afvaskning, smøring og vedligeholdelse af maskiner og alt rullende materiel.

Se mere om Kemi-Service

Dansk kvalitet og pleje 

Mekanika serien indeholder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til smøring, pleje og beskyttelse. – Alt det, vi bruger på værkstedet.

Se mere om Mekanika

Bilpleje – professionel rens og klargøring

Metalinas leverer alt det bedste fra poleremiddel til lakforsegling samt en bred vifte af produkter til reparation og pladearbejde.

Se mere om Metalinas

Brændstof til det danske erhvervsliv

Motorverk sælger mange former for brændstof til forskellige brancher og forskellige typer af motorer og maskiner. Så som traktorer, mejetærskere, gravkøer, lastbiler, busser, entreprenørmaskiner osv.

Se mere om Motorverk brændstof

Back To Top