Skip to content

Gad vide om du også betaler for meget for transportdiesel?

Find ud af hvor meget du kan spare allerede ved første levering!

I Motorverk har vi samlet Danmarks førende brands inden for kemi, olier og væsker.

I Motorverk har vi samlet Danmarks førende brands inden for kemi, olier og væsker.

Vi har lavet en række film, hvor vi sammen med Mads Christensen
fortæller om de fordele du kan opnå med Motorverk.

Vil du også spare penge på transportdiesel?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig vedr. et uforpligtende telefonmøde.

Er der forskel på transportdiesel?

Det ultrakorte svar er NEJ, der er ikke stor forskel på transportdiesel.

Der findes to raffinaderier i Danmark. De forskellige olieselskaber leverer ganske ofte deres landbrugsdiesel via eksterne vognmænd, og disse vognmænd leverer ofte med de samme lastbiler på tværs af de forskellige olieselskaber.

Samme rafinaderi, samme lastbil, samme produkt

Der kan være små forskelle i de additivpakker de forskellige olieselskaber bruger i deres transportdiesel. Heldigvis har vi via vores samarbejde med Bell Add mulighed for at levere en ekstra additivpakke.

Hvorfor er der store rabatter på transportdiesel?

Den store rabat du modtager fra dit olieselskab i dag er på ingen måde unik. Faktisk giver olieselskaberne meget store rabatter. Hvordan er det overhovedet muligt? Ja, det skyldes at deres listepris er sat urealistisk højt.

Det er et kendt trick fra andre brancher. For eksempel får alle VVS’ere typisk helt op til 80% rabat på listeprisen fra deres grossister.

Olieselskaberne sætter en høj listepris, der giver mulighed for at give store rabatter, og da de ofte hæver listeprisen mere end noteringen berettiger til, (men ikke din rabat i samme tempo) ja så vinder huset altid i både det korte og lange løb.

Sådan udregner Motorverk prisen
på transportdiesel

Hos Motorverk bruger vi ikke fiktive listepriser og kunstige rabatter, da vi tror på at en fair handel, er den bedste handel.

Vi tager altid udgangspunkt i den daglige internationale noteringspris og dertil kommer et fast aftalt tillæg, der dækker vores udgifter, samt sikrer os en fair fortjeneste.

Tillægget vil variere alt efter vores udgifter, for eksempel hvor mange liter du modtager pr. gang, hvor mange liter du modtager pr. år osv. Denne forskel i beregningen af din pris på transportdiesel lyder måske ikke af meget. Men det kan nemt betyde pæne besparelser for dig – kontakt os for at høre konkret, hvad du kan spare.

Derfor kan vi levere en fair handel

Motorverk har indgået et samarbejde med den danske brændstofleverandør Go’on gruppen.

Go’on har i dag mere end 160 tankstationer fordelt udover Danmark og er derfor en god, stabil og sikker partner for Motorverk i dette marked. Go’on indkøber i forvejen en meget stor volumen af brændstof så leveringssikkerheden er i top.

En fair handel er vores grundpille og du skal derfor ikke bedømme os på vores marketingmateriale, men på vores priser og vores service.

Vi tror på gennemsigtighed, fairness og lange kundeforhold.

Vores erfaring er, at en fair handel for alle parter, giver et langt kundeforhold og det håber vi, at vi får med dig.

Back To Top