Skip to content
Vinderen af 1000 liter brændstof

Vinderen af 1000 liter erhvervsdiesel er fundet

I slutningen af november introducerede vi en konkurrence, hvor præmien var 1000 liter erhvervsdiesel. Tilmelding til leverandørservice var den enkle forudsætning for at deltage i konkurrencen.

Vinderen blev Tom Jonsson, indehaveren af Jonssons A/S.
Virksomheden har domicil i Skælskør og beskæftiger pt. seks medarbejdere. Jonssons A/S har mere end 10 års erfaring i professionel nedbrydning af bygninger samt nedtagning af haller og produktionsanlæg til genopførsel. Hertil kommer løsning af diverse saneringsopgaver. 

Der går jo en del brændstof til den her type opgaver“, fortæller Tom Jonsson, “så det er da en dejlig overraskelse at få en gratis genopfyldning“.

Virksomheden har gennem årene primært arbejdet som underentreprenør, men med tiden har vi også rettet vores fokus på talentrepriser, og vi har projekter i pipeline“, smiler Tom. “Vi ønsker dog at få flere projekter til de store maskiner – vi er klar og brændstoftanken er jo fyldt.

Jesper Nørskov Hansen, markedsdirektør i MOTORVERK, lagde vejen forbi Skælskør på en grå torsdag, men humøret lod sig ikke påvirke af vejret, da Jesper kunne overrække gavechecken til  Tom Jonsson.

Under konkurrence-perioden valgte mange at tilmelde sig MOTORVERKs leverandørservice, men det er under alle omstændigheder en god idé at få sig tilmeldt i en fart. “Når maskinerne er i gang, er det virkelig kedeligt at løbe tør for brændstof, og det er ekstra ærgerligt, hvis du ikke er tilmeldt leverandørservice, for det kan øge leveringstiden. Når maskinerne holder stille, koster det på bundlinjen”, konstaterer Jesper fra MOTORVERK.

Stort tillykke til Tom Jonsson fra Jonssons A/S. 

Back To Top