Skip to content
Motorverk lastbil kører afsted med varer fra Bell Add, Metalinas, KemiService og Castol

Se de mest almindelige spørgsmål om Motorverk og vores brændstof levering.

  • Hvem samarbejder Motorverk med på brændstofleveringer?

Go’on er vores partner på brændstof. Det er et dansk selskab med 170 tankstationer og med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg. Brændstoffet leveres med selskabets egne biler eller via indlejede vognmænd.

 

  • Hvad er Motorverk?

Motorverk er paraplyen over to juridiske selskaber: CB Lubricants Danmark ApS og Langholt Handelsselskab ApS. Selskaberne sælger bl.a. de kendte brands Castol og Bell Add.  • Hvordan regnes brændstofprisen ud?

Motorverk’s brændstofpriser følger markedet, altså den daglige internationale notering. Ovenpå noteringsprisen lægger vi et fast tillæg, der dækker vores udgifter og sikre os en fortjeneste. Det synes vi er fair og det håber vi også at du synes lyder fair.

 

  • Kan brændstofprisen “låses”?

Nej, det er ikke muligt at fastlåse prisen med Motorverk som leverandør.

 

  • Hvordan bestiller jeg brændstof?

Du bestiller brændstof ved at ringe til os på 81 900 900 eller ved at skrive en mail til info@motorverk.dk

Back To Top